Антоніми до слова Як З Козла Молока

Антоніми до слова Як З Козла Молока

Приклади використання слова Як З Козла Молока

Не будемо сперечатись: вже коли людина іноді відрізняє молоко від «молока», то як же не помітити цього нашому Бімові, з його понаддальнім чуттям, як не здивуватися запаху, в якому людські руни змішані з квітами й травами.

За це в перше ж доїння кит дав мені цілих двадцять сім літрів молока, а я відразу переробив його на сир і до свого зошита для господарських нотаток записав: «Коли хочеш, щоб кит давав багато молока, годуй його китовим жиром !»

Знаючи, що навкруги засідки, він у дощ чи заметіль поспішав у село, щоб принести хворій пляшку молока чи склянку меду.

Він доторкнувся губами до її грудей, відчуваючи смак солодкого молока, тугі й розтулені коліна і вологу ніжність плоті, коли жінка з розсипаним на подушках волоссі скрикнула, вириваючись від нього:

Я поставив на стіл пляшку молока, цукорницю, запросив пригощатися.

Примітка

Якщо ви не знайшли потрібний вам антонім, рекомендуємо звернутися до слів, які мають близьке значення. Часто серед таких слів можна знайти додаткові антоніми, які розширять ваш лексичний запас і нададуть вашому мовленню більшу різноманітність і точність.

Ось кілька слів, які мають близьке значення до "Як З Козла Молока": Дрібка. Рекомендуємо звернути на них увагу, оскільки вони можуть містити саме той антонім, який ви шукаєте.