Антоніми до слова Як Кіт Наплакав

Антоніми до слова Як Кіт Наплакав

Приклади використання слова Як Кіт Наплакав

Спритний, наче кіт, Моріс зникає, і я перебиваю Жюдіту, яка, забувши про все на світі, почала сперечатися з Фюльбером про Ісусову рідню.

Як тільки жид з яблунею зрівнявся, кіт сплигнув на нього і зажер.

Писне, та й озира людей; коли хто у простенькій одежі, то він на тих і не дивиться, а усе погляда, як кіт на сало, тільки на жупанних.

Біле Ікло, наче кіт, перелетів відстань, що розділяла його від противника, і так само по-котячому рвонув його зубами й відскочив убік.

Шрагін обережно відчинив вікно, і в кімнату разом з про холодним, пряним запахом повітря ввірвався віддалений гур кіт, схожий на грім.

Примітка

Якщо ви не знайшли потрібний вам антонім, рекомендуємо звернутися до слів, які мають близьке значення. Часто серед таких слів можна знайти додаткові антоніми, які розширять ваш лексичний запас і нададуть вашому мовленню більшу різноманітність і точність.

Ось кілька слів, які мають близьке значення до "Як Кіт Наплакав": Бідно, Вбого, Дещиця, Дрібка, Замало, Злиденно, Крапля, Крихта, Мало, Небагато. Рекомендуємо звернути на них увагу, оскільки вони можуть містити саме той антонім, який ви шукаєте.